Sunday, August 8, 2010

sometimes i just wanna be with them~

setiap kali hari anugerah atau penerimaan result
mesti perkara yg sama yg akn mengguris perasaan ini
kami dtg, amek hadiah n bergerak pulang
tiada masa berjumpa ckg2, kwn2 atau bergmbr bersama kngn2 yg bakal ditinggalkn

070810 (slack xde 09 dlm tarikh je)
dlm keadaan yg erba grand..tp beberapa hari sebelumnya, ini yg berlaku...meskipun mungkin dgn niat bergurau, tp sedih itu ttp la sedih...
"ibu xyh dtg blh x? abh g sorg"
"abah drop kamu kat situ je la..."
"lama betul majlis, lepas kamu punya hadiah kita balik terus je ok?"
n mcm2 lg...

jauh dlm sudut hati, jeles tgk hadiah2 parents kpd anak2 mereka...
bunga2, teddy2, haisy~
then mereka semua beriya2 bawa camera, parents dorg pn bawa camera
tp sy camera pn xde, terpaksa menumpang
akhir skali, ingt nk lepak2 ngn kwn. memberi salam dan pelukan yg kirenya jika tidak berkesempatan lg akan menjadi yg terakhir kalinye. namun sy cuma sempat berjumpa para guru n then balik~ (seb bek de yg balik lg awl,xde la jeles sgt) cuma matlamat hari graduasi tersebut xberapa kesampaian untuk saya...

dalam keindahan terdapat kecacatan
dalam senyuman terguris dendam
dalam gembira ada tangisannya...

inginlah sy bersama rakan2 yg berjuang meraikn kejayaan dan kenangan...
semoga kite bertemu lg...5-6 taun lg reunion k :)

15 comments:

Wan Harun said...

gonna miss u :((

fana said...

camera tu bonus je,
yg penting family still dtg bg support...n sempat jumpa semua kwn, kenalan, n cikgu2...
kdg2 kat grad, ad je org mula menyombong, mcm dh x knl...
*baru dua bulan lebih* :(

igtn tu kuat, x de gmbar pun, graduation is an unforgettable moment..

Farzan said...

wan...jumpa di London jika diizinkan :)

Fana...spe ni ek? btul2...de sapot family n jumpa ckg2
kwn2 pn penting gk sbb yg sama2 berjuang kn :) n again ur ryt about d pictures. mmg sblum ni xprnh tgkp gamba pn :P cuma ade la dua tiga perkara yg terkilan ckit...tu je :)

far-hana said...

farhana kmb...
tp bukan yg tengku tu... ish, ish...

terkilan x dpt bunga teddy bear ke?
laaahhh... tu kan cenderahati je...
hehehe...

~AiSyA HuMaiRa~ said...

hahaha...fana...lain kali letak la gmbr.bru org kenal...anyway...kasih syg ditunjukkan dgn cre berbeza..ade parents yg memang menzahirkan...ade je yg selalu mendoakan tetapi tidak dipamerkan....namun, mereka sentiasa inginkan yg terbaik buat anak mereka~

~AiSyA HuMaiRa~ said...

kadang2 ibu bapa tidak menzahirkan..tetapi mereka sering mendoakan....

Farzan said...

owh...farhana..lupa lak org pgl ko fana :P
bkn sbb xdpt teddy2 tu.tu cam klaka je...

aisya humaira...aida kn? ke slh org?haha
anyway, thnx ^_^
btul juga tu kn...

Leng Chai said...

bye jan....

far-hana said...

tsk,tsk... susah tul...
bila ltk farhana, org kata tengku farhana...letak fana, fana mana lak?.. haisyyy...

ye aida, mmg lain kali ak letak gmbr ... haha

ouwh aisya humaira, tahu pulak tu aida... :(

Farzan said...

ha..dh de gmbr dh tu...dh taw dh :)

er...sbb aida mana2 pn pakai nama tu...so cam familiar la~

Farzan said...

bye mao..kita jumpa lg nnt :)

Muhammad Afiq Kamarudin said...

gud luck bro kat oversea nanti

Farzan said...

thnx ^_^

~AiSyA HuMaiRa~ said...

hahaha~fana dah marah...lalala~
eyh..selalu ek pki nama ni farzan... mungkin jugak...neway...all the best!! you will always succeed in life, i just know it..so don't let little things bug you..k?

Farzan said...

cam klaka la pgl fana sbb dlu mmbe aku laki guna nama fana, so cam dh lkat fana tu nama laki...huhu
aah aida....ym pn aisya humairah kn :)
thnx...appreciate ur words n will take it down :)
May Allah guide us all :)