Sunday, March 28, 2010

Hari ini, Saya, Awak, Dia dan Bola Keranjang

kul 2.07 pg td ym saya berbunyi "BUZZ"
sungguh mengganggu idup...
tp itulah komformasi bahawa kami tidak dapat menyertai NCBL
yg ditunggu-tunggu
tp bila fikir2 balik
ada baik nya juga
dpt la keje time tu n dpt juga berjln2 ke Jeram Besu
melawat mereka yg tlh bnyk berjasa
Sapa2 pelajar KMB nk itot? ^_^

oleh kerana tidur lambat maka kul 11.00 barulah ada tenaga tuk berjalan di pagi hari
minta maaf Rahimi kerana xdpt join anda di court pg td
slps mkn tengah hari saya masih tidak dpt melupakan keadaan pg td
yg saya xg main basket n xkn join NCBL
jd sy bertekad untuk bermain ptg nnt

kul 3.00 start majlis restu
cari2 abah, xjumpa sampai las2 jumpa kat luar
n sebaik shj habis majlis
abah lesap lps paw mknn saya
hahahahaha
saya syg abah ^_^

sebaik abah pergi
awak dtg bertanya kn sesuatu
eh2 terkejut juga saya
tp xmo perasan pape jd buat xtaw la n jwb la pertnyaan dgn spnuh hati
kjap lg awak dtg semula untuk bertanya
juga keadaan sama berlaku
tp saya xdpt menghilangkn pemikiran yg melanda dlm kpl ini
lalala~

malam pula, tetiba lalu dpn dia
er...xnk amek taw gk
tp sbnrnye ptg td pn trnmpk dia
nk tgur tp malu sbb abh ada dkat situ
papepn mlm tu tetiba dgr suara dia menyebut nama saya
tp still saya buat xtaw
tapi hakikat berada dalam dilema
ingtkn segalanya dh habis selepas peristiwa akhir sem lps
rupa2nya masih ada lg mslh...haisy~

Dan itu lah yg terjadi sepanjang hari ini
Aku...
bertemu awak
dan
dia memanggil
tp
bola keranjang terpaksa diabaikn...

4 comments:

anish said...

hoi budak kecik jiwang!

Farzan said...

hehe...xde la kck mana pn diri ini ^_^

remy said...

nampaknye.. ade yg jiwang dah sekarang... dulu geli la... sekarang, die yg lebih2 plak...

Farzan said...

haha
jiwang kebendenye
ni luahan hati seorg bdk 7 taun ^_^