Friday, February 5, 2010

Air Mata Tidak Segan Untuk Mengalir

"abang awak, Faeez tu bukanlah pandai sgt, bukannya top student pun, tp dia hardworking. tgk dia skrg. tu je abah nk dari awak. ini je satu peluang yang ada"
"..."
"abah tahu, ur a brilliant boy. lg brilliant dari abg2 awak tu"
hati tersentuh
"ibu pun slalu ckp, awak dari kecik lg memang dh pandai"
air mata mula mengalir
"tu je, ur a brilliant boy, abah bukannya nak awak cemerlang semua tu. abah just nk awak blh fly ke UK"
tidak dapat lg menahan perasaan...telefon trus ditutup selepas perbualan tamat dan tidak lg dpt berkata2
seiring dengan itu teringat satu peristiwa ketika habis form 5
ibu berkata
"F*****, awaklah anak yg plg senang. klu nk makan, makan je, xde bnyk bising. n selalu tolong ibu... awaklah anak yg paling baik"
semakin deras air mata mengalir...

6 comments:

Z a t h said...

ko anak bongsu ke?

Farzan said...

xla...
aku anak ke3 dr 6
^_^

Z a t h said...

gaye cam anak bongsu haha

Farzan said...

camne gaya anak bongsu tu?

Z a t h said...

pk sndr la hahaha

Farzan said...

erk???
xde idea la plak
haha